Καλάθι
Είσοδος

Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή των παραγγελιών σας μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

 1. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας
  Το ηλεκτρονικό κατάστημα της www.respectyourself.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard, Maestro. Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε ασφαλές περιβάλλον τράπεζας (PIRAEUS Bank). Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας.
 2. Πληρωμή μέσω PayPal
  Με σύνδεση σε ασφαλές περιβάλλον της PayPal, υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών.
 3. Πληρωμή μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης (Alpha Bank, Πειραιώς, Τράπεζα)
  Εάν τηρείτε λογαριασμό στην υπηρεσία PayPal, μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας μέσω του λογαριασμού σας. Καμία επιπλέον χρέωση.
 4. Κατάθεση σε τράπεζα
  Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής η παραγγελίας σας ξεκινά να υλοποιείται μετά την ημερομηνία κατάθεσης του ποσού στο λογαριασμό του ηλεκτρονικού καταστήματος www.respectyourself.gr
  Θα λάβετε μήνυμα όπου θα σας επιβεβαιώνουμε την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων, προκειμένου να μπορείτε να προχωρήσετε σε κατάθεση. Το μήνυμα περιλαμβάνει το αριθμό λογαριασμού της τράπεζας, που επιλέξατε.
 5. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (Αντικαταβολή)
  Πληρώστε την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε, είτε στο κοντινό σας υποκατάστημα (θα ειδοποιηθείτε με sms γι’ αυτό ), είτε με την παράδοση της παραγγελίας σας εάν το ζητήσετε στο χώρο σας

Log in

create an account

t
×

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Κατάλαβα