Καλάθι
Είσοδος

Παράδοση Προϊόντων - Έξοδα Αποστολής

Τα Έξοδα Αποστολής με οποιονδήποτε από τους τρόπους πληρωμής που προβλέπονται στο άρθρο «ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ» επιβαρύνουν τον πελάτη- αγοραστή. Το κόστος της αποστολής προσδιορίζεται ανά περίπτωση σύμφωνα με την παραγγελία σας.

Χρόνος Παράδοσης για Αποστολές
Τα προϊόντα σας παραδίδονται εντός 5 εργάσιμων ημέρων από την ημέρα της παραγελλιοληψίας, μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών. Για παραγγελίες εξωτερικού εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραγγελιόληψίας συν το χρόνο παράδοσης μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών.

Καθυστέρηση στην Παράδοση
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.respectyourself.gr δεν είναι υπεύθυνο για την όποια καθυστέρηση ή ακόμα και αποτυχία υλοποίησης των υποχρεώσεων μας προς εσάς, σε περίπτωση που η καθυστέρηση ή η αποτυχία έχει αιτία εκτός δικής μας δικαιοδοσίας ή και ευθύνης.

Διαθεσιμότητα Προϊόντων
Γίνεται κάθε προσπάθεια για την εξασφάλιση της διαθεσιμότητας των προϊόντων, και ειδικά να προβλέπουμε τα προϊόντα μεγάλης ζήτησης (best sellers), αλλά μερικές φορές μπορεί να μην το καταφέρουμε με αποτέλεσμα να προκύψει κενό στις προμήθειες. Σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρχει σχετική ενημέρωση.

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Log in

create an account

t
×

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Κατάλαβα